Vitla HUSAR

HUSAR je civilni brend za vitla i ostalu opremu za off road i šlep službe, poljske fabrike PROFEL koja se do skoro bavila isključivo namenskom proizvodnjom delova oružija i opreme za poljsku armiju.

EN 14492-1 Husar vitlo BST12000EN 14492-1 BST 12000

BST 8500 lb

BST 10000

BST 10000 sintetički konop

twin motor 4 II
Twin motor vitlo. Takmičarsko vitlo izuzetne brzine i snage

BST12000

BST12000 sintetički konop

BST13000

TWIN motor vilto

 

 

 

 

NOVO

elektricno vitlo BST S 12000

Sportska 12000lb S model, sa skroz slobodnim free spoolom

 

 

O Proizvođaču

Fabrika postoji odavno, za vreme koumnizma je bila državno preduzeće, ali nakon promena dolazi do privatizacije i potom potpune privatizacije, te nastavljaju sa proizvodnjom delova oružija i opreme za vojsku. Poslednjih par godina odlučili su da izađu i na civilno tržište.

Stoga se za njihova vitla može reći da su urađeni sa većom robusnošću i izdržljivošću od standardnih, kao i upotrebom nekih tehnologija koje se primenjuju iskljućivo za vojnu proizvodnju. Na primer, neke metalne delove tvrdo hromiraju iako je standardna procedura za druge proizvođače farbanje, za rukohvate komandi koriste kvalitetne plastike i polimere koji se upotrebljavaju u proizvodnji oružija, itd..

 

 

Ono što ih posebno izdvaja od svih ostalih je, da se proizvodnja odvija u fabrici u Poljskoj, što ne radi skoro niko drugi od poznatih proizvođača i brendova vitala u svijetu. Skoro svi ostali proizvode u tuđim ili svojim proizvodnim kapacitetima u Kini.

Prodaja u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, KiM,
a u BiH preko sajt http://vitlo.ba/ i Husar i Dragon vitla

Husar je sponzor ovogodišnjeg Rainforest Clalleng Belarus.
Slike i video moyete pogledati na ovoj stranici